Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Θολή η κατάσταση αύριο για τα σχολεία του Δήμου Πέλλας

Για τα σχολεία του Δήμου Πέλλας που ρωτάτε πολλοί, θεωρούμε ότι δύσκολα θα υπάρξει ενημέρωση από σήμερα το βράδυ για το αν και ποια μπορεί να είναι κλειστά, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν δίνουν μία ασφαλή εικόνα για τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να επικρατήσουν αύριο. Μία επίσκεψη πάντως σε κάποια μετεωρολογικά δελτία γύρο από την περιοχή των Γιαννιτσών οι περισσότερες προβλέψεις έδιναν από αυξημένη συννεφιά μέχρι το πολύ χιονόνερο...

...και μόλις μία δίνει χιονόπτωση η οποία όμως θα αρχίσει τις πρωινές ώρες. Προσωπική μας εκτίμηση λοιπόν, τα σχολεία του Δήμου Πέλλας για αύριο Τετάρτη θα λειτουργήσουν κανονικά.

3 σχόλια:

  1. Η ώρα είναι 6.15' το πρωί, έξω στρωμένο χιόνι και παγωμένο αεράκι με κάποιες νιφάδες να συνεχιζουν να πέφτουν κι εμείς (δημότες Γιαννιτσών) στην άγνοιά μας για το τί θα γίνει με τα σχολεία του Δήμου μας. Οι γύρω Δήμοι έχουν προνοήσει και ενημέρωσαν τους δημότες τους από χθες ενώ εμείς "στον κόσμο" μας. Το να μας ανακοινώσουν στις 8 το πρωί ότι τα σχολεία είναι κλειστά είναι "δώρον άδωρον",πείτε στους αρμοδίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΚΛΕΙΣΤΑ; ΑΝΟΙΧΤΑ; ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ; ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8.30!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι και αυτήν την ώρα (8:00 πμ ημέρα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου) και με χιονόπτωση σε εξέλιξη, η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας, δεν έχει αναρτήσει σχετικό Δελτίο τύπου για το αν τα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή