Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Παράδοση Κεραμικού έργου στο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών



Τα παιδιά του ΚΔΑΠ – με.Α. Γιαννιτσών θέλοντας να ευχαριστήσουν το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών για το ενδιαφέρον και την προσφορά του (έσοδα δύο μουσικών παραστάσεων), στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, δημιούργησαν στο Εργαστήριο Κεραμικής του Κέντρου, επιτοίχιο έργο με θέμα «Μουσικοί», το οποίο και πρόσφεραν στον Ωδείο μας.

Η εκπαιδεύτρια του εργαστηρίου, κεραμίστρια Αγγελική Παπαδοπούλου, τονίζει: «Τα παιδιά του Κέντρου αγαπούν πολύ την μουσική και εκφράζουν, αποτυπώνουν με προσωπικό τρόπο τον κάθε μουσικό επάνω σε κεραμικά πλακάκια, δημιουργώντας μια σύνθεση που με την σειρά τους προσέφεραν στο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών. Χάρηκαν ιδιαίτερα και απόλαυσαν την όλη διαδικασία».
Το έργο από εδώ και πέρα θα κοσμεί το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών και θα είναι σε κοινή θέα για όλους.
Το μοναδικό έργο των παιδιών του ΚΔΑΠ -με.Α. παρέλαβε η διευθύντρια του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, Μάχη Κυπραίου, σε μια ζεστή τελετή παράδοσης. Αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην συναυλία του Ωδείου της 11ης Μαρτίου και μετέφερε τον ενθουσιασμό καθηγητών & σπουδαστών για το γεγονός ότι το χρηματικό ποσό που συλλέχτηκε παραδόθηκε στον Σύλλογο γονέων για την κάλυψη αναγκών των παιδιών.
Επίσης, αναφέρθηκαν από κοινού στην πρωτοβουλία για παρουσία μουσικού στο Κέντρου και την ανάγκη συνεργασιών ανάμεσα στις δομές της ΔΗ.ΚΕ.Π.Α. Πέλλας. Από την πλευρά του ΚΔΑΠ- μεΑ,  αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στην εξαιρετική διδασκαλία στα παιδιά του Κέντρου, από τον μουσικό του Ωδείου, Βασίλη Ηλιάδη.
Οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτές του ΚΔΑΠ -μεΑ και ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων «Ανατολή», ευχαριστούν δημόσια το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών και του εύχονται να συνεχίσει να προσφέρει το σπουδαίο έργο για την μουσική και τους μαθητές του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου