Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Φρίκη.Τζιχαντιστές έδωσαν σε Γεζίντι «σκλάβα του σεξ» να… φάει τον γιο της



Οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών δεν έχουν προηγούμενο και οι πράξεις τους προκαλούν αποτροπιασμό.
Μάλιστα είναι στιγμές που η κτηνωδία των αυτοαποκαλούμενων «στρατιωτών του Αλλάχ» πραγματικά παγώνει το αίμα και σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά πρόκειται για ανθρώπους ή για κτήνη.
Αυτές ακριβώς τις σκέψεις φέρνει στο μυαλό η υπόθεση μιας Γεζίντι «σκλάβας του σεξ»
, που είχε πιαστεί αιχμάλωτη από τζιχαντιστές στο Ιράκ, και την οποία αποκάλυψε ένας Ιρακινός πολιτικός μιλώντας σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξή.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πολιτικός, χωρίς να κατονομάσει την τραγική γυναίκα, η Γεζίντι είχε παραμείνει χωρίς φαγητό και νερό σε ένα υπόγειο στο Ιράκ επί τρεις ολόκληρες μέρες μετά την αιχμαλωσία της. Εκτός από το βασανιστήριο της πείνας και της δίψας, η άτυχη γυναίκα έπρεπε να υπομείνει την συνεχή σεξουαλική κακοποίηση των δεσμωτών της αλλά και την αγωνία για τον μόλις 1 έτους γιου της, τον οποίο είχαν αρπάξει από τα χέρια της όταν την έπιασαν.
Τελικά, μετά από τρεις ημέρες οι βασανιστές της εμφανίστηκαν με ένα πιάτο κρέας με ρύζι και της το πρόσφεραν. Πεινασμένη, η γυναίκα καταβρόχθισε το φαγητό. Όταν τελείωσε, ο φρουρός που της έφερε το πιάτο της είπε ότι είχαν σφάξει το αγοράκι και το είχαν μαγειρέψει για να της το προσφέρουν.
Όπως ανέφερε ο πολιτικός, η γυναίκα διασώθηκε λίγες μέρες αργότερα και μοιράστηκε την τραγική της ιστορία με τους στρατιώτες που την απελευθέρωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου