Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Μεθυσμένος οδηγός "τα'κανε γυαλιά καρφιά" στο κέντρο των Γιαννιτσών.(εικόνες)



εικόνα 1

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο των Γιαννιτσών όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης μεθυσμένος οδηγός Ι.Χ. έπεσε με το όχημά του επάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο(εικόνα 1) ρίχνοντας και ένα δίτροχο που ήταν σταθμευμένο πιο μπροστά. Λίγα λεπτά αργότερα και μέχρι να έρθει η αστυνομία μετακίνησε το αυτοκίνητό του με ιδιαίτερα νευρικό τρόπο όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες λίγα μέτρα πιο κάτω προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία που εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

εικόνα 2
Και ενώ όλα έδειχναν ότι τα πράγματα θα ακολουθήσουν την προβλεπόμενη νόμιμη οδό, ξαφνικά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων ο δράστης υπό την επήρεια του αλκοόλ επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή πριν φτάσουν οι άνδρες της αστυνομίας και ο ιδιοκτήτης του παρκαρισμένου οχήματος που υπέστη την φθορά.

εικόνα 3
Τόσο όμως η κατάσταση του ιδίου του οδηγού, όσο και του οχήματός του που υπέστη επίσης ζημιά στους δύο μπροστινούς άξονες κατά την πρόσκρουση , στάθηκαν αιτία να πέσει σε δύο ακόμα οχήματα, ένα ΙΧ δίπλα σε στάση αστικών(εικόνα 2)  και ένα αγροτικό όχημα(εικόνα 3)  μπροστά σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών  πριν τελικά εξαφανιστεί.Λίγα λεπτά αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους δύο μηχανές της αστυνομίας και άρχισαν την καταδίωξή του.Ο οδηγός συνελήφθη τελικά λίγα λεπτά αργότερα από τους άντρες της αστυνομίας  στην περιοχή της παλιάς αγοράς  και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Από θαύμα σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία των παρευρισκομένων δεν υπήρξε τραυματισμός  καθώς η κίνηση πεζών εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.
Ευχαριστούμε τον συντοπίτη μας Γιάννη Λ. για τις φωτογραφίες που μας διέθεσε.

1 σχόλιο:

  1. Παρτε του το διπλωμα ισοβια ... ενας ηλιθιος λιγοτερος για την κοινωνια μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή