Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΑΟΚ. Χαμός με 10 χιλιάδες οπαδούς στην «πρώτη»


Πάνω από 10 χιλιάδες οπαδοί δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν.
Ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου» του Βορρά, Λάζλο Μπόλονι αλλά και οι παίκτες έμειναν άφωνοι από τα όσα αντίκρισαν, καθώς την στιγμή που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, επικράτησε πραγματικός πανζουρλισμός με χιλιάδες αναμμένους πυρσούς και συνθήματα.

Οι παίκτες αποθεωθήκαν από τους φίλους της ομάδας ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκρυψε τον θαυμασμό του αφού η ατμόσφαιρα θύμιζε ντέρμπι και όχι έναρξη προετοιμασίας.
Από την πλευρά τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν παρέλειψαν στα συνθήματα τους να αναφερθούν στην κατάσταση που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης παρακολούθησε την προπόνηση από την προεδρική σουίτα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έξω από αυτήν.
Στην προπόνηση συμμετείχαν 31 ποδοσφαιριστές χωρίς απρόσμενες απουσίες. Ελειπαν όσοι είχαν εξασφαλίσει μεγαλύτερη άδεια από την ΠΑΕ, δηλαδή οι Γκαρσία, Κοντρέρας, Λίνο, Σαλπιγγίδης και Βιτόλο, όπως και ο Ελγκις Κάτσε που δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής.
Σην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι Κώστας Χαλκιάς, Αστέριος Γιακουμής, Βλάνταν Ίβιτς, Λούκα Πετρίσεβιτς, Ντάριο Κρέσιτς, Μίρκο Σαβίνι, Παναγιώτης Γλύκος, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λευτέρης Σακελλαρίου, Ντιέγκο Αρίας, Μπερτράν Ρομπέρ, Αραούχο Έτο, Θανάσης Παπάζογλου, Βαγγέλης Γεωργίου, Γιώργος Φωτάκης, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Στέλιος Μαλεζάς, Παναγιώτης Κουρδάκης, Σωτήρης Μπαλάφας, Κώστας Σταφυλίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Λάζαρος Μωϋσιάδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Χρήστος Ιντζίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πόποβιτς, Στέλιος Κίτσιου, Κώστας Δεμιρτζόγλου, Αλέξης Αποστολόπουλος, Στέφανος Αθανασιάδης.
Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε με τον Σαλπιγγίδη, πριν την έναρξη της προπόνησης και αφού είδε τα στατιστικά του, διαπίστωσε ότι έχει επιβαρυνθεί τις τελευταίες χρονιές και έτσι του έδωσε δέκα μέρες επιπλέον άδεια.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αρχικά έκαναν διατακτικές ασκήσεις και στην συνέχεια δούλεψαν με μπάλα. Ο Μπόλονι έδωσε εντολή να γίνει και προπονητικό δίτερμα το οποίο για την ιστορία να αναφέρουμε πως έληξε ισόπαλο με 1-1. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς ενώ για την αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Πηγή sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου