Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Στήριξη στην ΕΛ.ΑΣ. από την Ντόρα Μπακογιάννη

Στήριξη στην ΕΛ.ΑΣ. παρέσχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή της με τον αρχηγό της Αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου(φώτο). Επανέλαβε ακόμη την πρότασή της για σύσταση διακομματικής επιτροπής για την επεξεργασία ενός νέου θεσμικού πλαισίου ασφάλειας για τη χώρα.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν υπήρξε κατάχρηση εξουσίας από κάποιους αστυνομικούς, ανέφερε ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της...
... καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες και υπάρχουν αστυνομικοί των 800 ευρώ.
«Δεν έχω δείγματα παρακράτους. Οι εξηγήσεις, τις οποίες έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., είναι επαρκείς. Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν ζούμε πλέον την περίοδο της δικτατορίας. Στην Ελλάδα σήμερα δεν διώκεται το φρόνημα κανενός» πρόσθεσε.
Ερωτηθείσα για το Μεσοπρόθεσμο, αν και σημείωσε πως «ήταν το διαβατήριο για να πάρει η Ελλάδα την πέμπτη δόση», επισήμανε πως θα έχει τεράστιες δυσκολίες εφαρμογής καθώς και πως «αν σήμερα δεν υπάρξει μία κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης αποφασισμένη να εφαρμόσει μία πολιτική και να δώσει δείγματα αποτελεσματικότητας, που αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, το μεσοπρόθεσμο δεν θα δώσει καμία λύση».
Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, απάντησε: «Έχω πει ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Θέλω να ελπίζω ότι ακόμη και τώρα την ύστατη στιγμή θα επικρατήσει σωφροσύνη. Η δε, χθεσινή δήλωση του κ. Σαμαρά όπου λέει ότι δεν θα ψηφίσει προκαταβολικά ούτε το «μνημόνιο 2» για τη νέα δανειοδότηση της Ελλάδας, το μόνο που κάνει είναι να βάζει φωτιά στο μπαρούτι».

Πηγή naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου