Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ηρακλής με τον χρόνο και τις προσφυγές να αποτελούν τον χειρότερο «εχθρό» του


Η προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων από ενδιαφερόμενους να αναλάβουν την ΠΑΕ Ηρακλής λήγει σήμερα στις 12 μ. Εκτός από τους Ψωμιάδη και Κούτλα, οι «κυανόλευκοι» έχουν στα χέρια τους προτάσεις από δύο ακόμη επιχειρηματίες. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Κουκλίτη, που είχε μιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο αμέσως μετά την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, αλλά...
και τον Ανδρέα Παντελή, ο οποίος ωστόσο δήλωσε πρόσφατα ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του.
Ερχονται νέες προσφυγές
«Βροχή» πέφτουν το τελευταίο διάστημα οι προσφυγές στην ΠΑΕ Ηρακλής. Μετά τους Κυριαζή, Γιάκομπ, Παπαστεριανό, Ντάνι, Μάρα, Μαχόπ, Στσοτ, Ζερκά, Γκαρσία και Ρόμαν, ο Πέτρος Κανακούδης έχει προχωρήσει σε διαταγή πληρωμής μέσω του δικηγόρου του, Γιώργου Βήττα, καθώς έχει στην κατοχή του τρία γραμμάτια που δεν έχουν καλυφθεί, ενώ και ο Στέλιος Ηλιάδης είναι έτοιμος να διεκδικήσει εκτός από την ελευθερία του και ένα ποσό που ξεπερνά τα 150.000 ευρώ, με βάση το συμβόλαιό του.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται και υποψήφιοι παράγοντες στον Ηρακλή, οι οποίοι, χωρίς να έχουν τα εχέγγυα, ευελπιστούν να καταλάβουν το πόστο του γενικού αρχηγού, στην περίπτωση που τα ηνία της ομάδας αναλάβει η οικογένεια Ψωμιάδη!


Πηγή sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου