Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Πρώτη» με νέους και χιλιάδες κόσμο!


Πιστοί στο ραντεβού τους! Χιλιάδες οπαδοί του Αρη έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/6). Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν τις 18:30 και γνώρισαν την αποθέωση με χειροκροτήματα, καπνογόνα και συνθήματα.
Εκεί βρέθηκε και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, ενώ στις δηλώσεις του, ο Σάκης Τσιώλης υποσχέθηκε να κάνει η ομάδα ό,τι μπορεί για να δώσει χαρά στον κόσμο…

«Ελπίζουμε ο κόσμος να εισπράξει φέτος αυτό που δικαιούται. Υποσχόμαστε από την πλευρά μας να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε υπερήφανο αυτόν τον κόσμο, όσο υπερήφανος δεν έγινε ποτέ…. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονιά για να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του Αρη. Και συμπλήρωσε αναφερόμενος στα μεταγραφικά: «Ο Άρης είναι δυνατός, έχουμε σε εξέλιξη ακόμα δύο με τρεις μεταγραφές. Ένα φορ, ένα μέσος και ένα στόπερ. Όλοι οι στόχοι που έχουμε θέσει θα πραγματοποιηθούν άμεσα».

Μάλιστα, ο Σάκης Τσιώλης δεν αρνήθηκε να σχολιάσει και το σκάνδαλο που ταλανίζει το ποδόσφαιρο: «Ξέραμε όλοι τι γινόταν στην Ελλάδα απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια όλο αυτό. Ο Άρης είναι υγιής και θα βγει πολύ δυνατός από αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που τόνισα νωρίτερα ήρθε η ώρα που ο Άρης μπορεί κάνει κάτι παραπάνω».
Από τα νέα πρόσωπα του Άρη, ο Καρίμ Σολτάνι δήλωσε πριν από την προπόνηση: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα είμαι παίκτης του Άρη. Έχω μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες για να πάμε ψηλά και να βγούμε στο Γιουρόπα λιγκ».
Οσο για τον Μιχάλη Σηφάκη, υπογράμμισε: «Καλή χρονιά σε όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πρώτη συγκέντρωση έχει τόσο κόσμο, οι εποχές είναι δύσκολες και πρέπει να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο που είναι κάθε χρόνο μαζί μας. Σίγουρα μας απασχολούν αυτά που ακούγονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε απ΄έξω από όλα αυτά».

Ο Νέρι Καστίγιο σημείωσε: «Όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Θα δείξουμε όλοι μαζί που μπορούμε να φτάσουμε. Από την αρχή πρέπει να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το Πρωτάθλημα. Η διοίκηση θέλει να κάνει μια καλή ομάδα για τον κόσμο. Δεν πιστεύει μόνο σε μένα, αλλά σε όλους τους παίκτες, έτσι ώστε να έχουμε μια καλή χρονιά».
Τέλος, από την «πρώτη» του Αρη απουσίασαν οι Μενδρινός και Αραβίδης (για το γνωστό θέμα που ξέσπασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο), Οριόλ (βρίσκεται στην Ισπανία και ψάχνει ομάδα), Πορτίγια (έχει άδεια εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος), Βανγκέλι (άδεια λόγω της Εθνικής Αλβανίας) και Τσεσνάουσκις (άδεια για να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του με την Μπακού).

Πηγή www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου