Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Παρών και ο Καστίγιο στην πρώτη συγκέντρωση παιχτών του ΑΡΗ ο οποίος υπογράφει την Τετάρτη.


Με τα καθιερωμένα καλωσορίσματα, αλλά και αρκετές απουσίες έγινε τη Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση του Άρη στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από την πλευρά της διοίκησης, τους παίκτες υποδέχθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Σαρρής και το μέλος του συμβουλίου Δημήτρης Παπαϊωάννου, οι οποίοι μαζί με τον Σάκη Τσιώλη ευχήθηκαν το καλύτερο για τη νέα σεζόν.

Στη συνέχεια οι παίκτες πήραν το πρόγραμμα για τις επόμενες δύο ημέρες, καθώς και των αιματολογικών και καρδιολογικών εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθούν.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το παρών στην πρώτη συγκέντρωση δεν έδωσε ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος έχει πάρει διήμερη άδεια, προφανώς λόγω των όσων έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά του τις τελευταίες ημέρες στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.
Απουσίαζαν επίσης οι Κάλβο, Τσεζνάουσκις, Πορτίγια και Φατί, με τους τρεις πρώτους για προσωπικούς τους λόγους και τον τέταρτο γιατί ταλαιπωρούταν από ίωση.
Παράλληλα, ο Νάτσο Γκαρσία βρίσκεται με την Εθνική Βολιβίας στην Αργεντινή για το Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει την 1η Ιουλίου, ενώ ο Χρήστος Βανγκέλι έχει παρατείνει την άδειά του ως τις 5 Ιουλίου, αφού μέχρι πριν από λίγες ημέρες είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Αλβανίας.
Στον αντίποδα, το παρών έδωσαν τόσο οι Τόχα και Λοθάνο που δεν υπολογίζονται, όσο και ο Καστίγιο που ακόμη δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.
Τέλος, στο «Βικελίδης» ήταν και ο Τσέζαρεκ, το μέλλον του οποίου στον Άρη θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην απόκτηση του Φιγκερόα που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την Ροζάριο Σεντράλ.

Πηγή sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου