Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους Ρομπόπουλος και Αθανασιάδης




Δεν ξεκαθαρίζουν οριστικά τη στάση που θα κρατήσουν στην ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος και Αλέκος Αθανασιάδης, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις τους.
«Θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή, όταν ακούσω τους ομιλητές. Mε άγγιξαν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος, θα αποφασίσω στη ψηφοφορία», δήλωσε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλος.

«Είναι κρίσιμη στιγμή, αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο πτωχεύουμε, εγώ δεν την παίρνω την απόφαση, ας την πάρει ο Σαμαράς. Υπάρχει πολιτική ευθύνη και έχει περάσει η νοοτροπία ότι δεν πρέπει να είμαστε αρεστοί αλλά χρήσιμοι και αυτό είναι το σοβαρότερο», πρόσθεσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ο Θ. Ρομπόπουλος, αναφερόμενος στις επίμαχες δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου περί των τανκς, σχολίασε: «Μας δυσκόλεψαν στην απόφαση μας τα επιχειρήματα Πάγκαλου. Προσπαθεί να ενισχύσει την ψυχολογική πίεση στους βουλευτές. Δεν είναι σωστό αυτό».

Επικρίσεις κατά του Θ Πάγκαλου διατύπωσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλ. Αθανασιάδης, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες για συζητήσεις βουλευτών που ζήτησαν έντονα την απομάκρυνση του αντιπρόεδρου από την κυβέρνηση και διαφορετικά απείλησαν με καταψήφιση.

Επιίσης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Αλ. Αθανασιάδης δεν απάντησε αν τελικά θα μεταβάλλει τη στάση του σχετικά με την καταψήφισμη του Μεσοπρόθεσμου, ενώ επανέλαβε ότι διαφωνεί με την πώληση του 17% της ΔΕΗ. 

Πηγή enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου