Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σοφία Γρύλλου: Μία γοητευτική ρέφερι.


Και μιας και αναφερθήκαμε πριν σε διαιτητές, ας πάρουμε μία εικόνα για το πως θα επιθυμούσαμε να τους βλέπουμε μέσα στο γήπεδο.
Η γοητευτική κοπέλα στην φώτο δεν είναι άλλη από την 25χρονη ρέφερι που σφυρίζει στην ΕΠΣ Ηρακλείου.
Ο Σοφία η οποία έχει σπουδάσει διαιτολόγος-διατροφολόγος, ξεκίνησε την σχέση της με το ποδόσφαιρο όταν και έπαιζε τερματοφύλακας...
... στην γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη το 2000. Τέσσερα χρόνια αργότερα θα την δούμε στην αποστολή της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας.
Αν και την επόμενη χρονιά για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια της, ωστόσο το μικρόβιο της μπάλας δεν είχε φύγει από μέσα της και έτσι 5 χρόνια αργότερα μετά από παρότρυνση φίλου διαιτητή αποφάσισε να ασχοληθεί δίνοντας εξετάσεις τις οποίες και πέρασε χωρίς πρόβλημα. Ξεκίνησε ως βοηθός και πολύ σύντομα κατάφερε να φτάνει να διαιτητεύει ακόμα.
Αν και δηλώνει ότι βλέπει την σφυρίχτρα σαν χόμπι, να μην αποκλείσουμε το γεγονός να την δούμε ποτέ σε κάποιον αγώνα Σούπερ Λίγκας (ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται μέχρι τότε) σε μερικά χρόνια.
Εμείς από πλευρά μας το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας για να έχουμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε που και που τα Σαββατοκύριακα είτε στα γήπεδα, είτε στις τηλεοράσεις.

Πέλλα δώθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου