Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Παγδατής άξιζε τη νίκη...

Κρίμα Μάρκο... Ο Παγδατής ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 2 στην παγκόσμια καταταξη)  και αποκλείστηκε από τον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο Παγδατής φαινόταν ότι ήταν καλύτερος από τον σπουδαίο αντίπαλο του, στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Ο Τζόκοβιτς όμως, έχει την ποιότητα έχει την εμπειρία...
και επικράτησε τελικά σε τρεις ώρες και 15 λεπτά με 6-4,4-6,6-3,6-4.

Μιά ματιά στους αριθμούς δείχνει ότι ο 26χρονος  Κύπριος, έχασε μιά σπουδαία ευκαιρία να αποκλείσει έναν πολύ μεγάλο παίκτη.
Ο Παγδατής, είχε 40 winners έναντι 38 του Τζόκοβιτς, ένδεκα αβίαστα λάθη λιγότερα (22 έναντι 33), αλλά και περισσότερους άσους (14 έναντι 10). Η διαφορά τελικά, έγινε στα break points (1/5 έναντι 3/11 του Τζόκοβιτς).

Ο Τζόκοβιτς είχε ίσως το πιό άσχημο παιχνίδι του τοιυς τελευταίους μήνες και δεν είναι τυχαίο ότι κάποια στιγμή  ... ξέσπασε στη ρακέτα του!

Η μεγάλη έκπληξη έγινε από τον 18χρονο Αυστραλό Μπέρνταντ Τόμιτς ο οποίος απέκλεισε τον Σουηδό Ρόμπιν Σόντερλινγκ (Νο 5 στη διοργάνωση), με 6-1 6-4 7-5. Ο Τόμιτς, είναι Νο 158 στην παγκόσμια κατάταξη, αγωνίστηκε στα προκριματικά για να συμπεριληφθεί στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και έως τώρα έχει απίστευτα κατορθώματα, αφού έχει αποκλείσει έμπειρους αθλητές όπως οι Ρώσοι Νικολάι  Νταβιντένκο και Ιγκόρ Αντρέεφ.

Πηγή tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου