Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Γ. Ναυρινιάδης: "Φεύγω για το καλό της ομάδας"

Η εμπλοκή του ονόματος του στο σκάνδαλο των τελευταίων ημερών σχετικά με το στήσιμο παιχνιδιών, ήταν αρκετό, για να αποχωρήσει και επισήμως από τον προεδρικό θώκο του Αετού Σκύδρας, ο Γιάννης Ναυρινιάδης. Ο –τέως πλέον- πρόεδρος της Σκύδρας αποχώρησε από τα κοινά της ομάδας για λόγους ευθυξίας, ενώ αναμένεται να τοποθετεί και δημόσια αναφορικά με το όλο ζήτημα τις προσεχείς ημέρες. Μάλιστα, στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης (29/6) αρκέστηκε να πει: «Φεύγω για το καλό της ομάδας…».

 
Τώρα, όσον αφορά την επόμενη μέρα του συλλόγου, συγκροτήθηκε προχωρινή επιτροπή σωτηρίας, με επικεφαλή τον Γιώργο Σταματόπουλο, ενώ συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Στέλιος Μποζίδης, Χρήστος Ταλίδης, Παναγιώτης Ραπτόπουλος και Ευτυχία Θεοδοσίου.
 

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα έχουν ως μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας διοίκησης λαϊκής βάσης, η οποία θα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην πολυμετοχικότητα.
 

Το νέο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε με τον Γιώργο Τυριακίδη που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδος.

Χαρούλα Ματεντζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου