Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΖΩΔΙΑ - 01/08/11-07/08/11


Κριός 

Την εβδομάδα αυτή κανένα εμπόδιο δεν σας σταματά και κανένα πρόβλημα δεν μένει χωρίς να λυθεί.Τα άστρα σας δίνουν δύναμη και ευνοούν πολύ τα ερωτικά σας 





Ταύρος 


Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, παρόλα αυτά τα άστρα θα αποκαταστήσουν γρήγορα τις σχέσεις σας. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται πολύ και για εσάς που κάνετε παρέα με την μοναξιά, ο έρωτας δε αργεί να έρθει. 

Δίδυμοι


Την εβδομάδα αυτή τα άστρα ευνοούν πολύ τα επαγγελματικά σας, θα λάβετε αναπάντεχα και άνετα κέρδη και θα εισπράξετε την αναγνώριση των ανωτέρων σας. Έχετε αρχίσει να βλέπετε την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία. 



Καρκίνος


Τα άστρα ευνοούν πολύ τα επαγγελματικά σας σχέδια, και παράλληλα τα οικονομικά σας. Δείξτε προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεστε και όλα θα πάνε καλά.



Λέων 


Την εβδομάδα αυτή έχετε αρκετό ενθουσιασμό και θάρρος για να αναλάβετε φιλόδοξα σχέδια και να υλοποιήσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας. Το χιούμορ σας θα εξασφαλίσει τις ερωτικές κατακτήσεις και θα δημιουργήσει πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.



Παρθένος 


Θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και να βάλετε ένα αυστηρό πρόγραμμα για να πετύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ιδανική εβδομάδα για τα ερωτικά σας, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις που θα αλλάξου την ζωή σας.



Ζυγός 


Παρόλο που θα έχετε μια έντονη αίσθηση μοναξιάς, το αστρικό κλίμα θα σας φτιάξει την διάθεση και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την οξυδέρκεια σας και την διαίσθηση σας, για να μπορέσετε να διαβάσετε τα άτομα που θα σας πλησιάσουν και να πετύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. 

Σκορπιός 



Υπέροχη εβδομάδα για τα αισθηματικά σας!, θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και για εσάς που είστε μόνοι love is on the way… 

Τοξότης



Στη δουλειά σας, έχετε την εξυπνάδα και την υπομονή να προωθήσετε τα σχέδια σας και να απολαύσετε την επιτυχία. Ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να είστε προσεχτικοί.




Αιγόκερως 


Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα έχετε αναπάντεχες οικονομικές απολαβές. Παρόλα αυτά , θα ήταν σοφό να κάνετε μια συνετή οικονομική διαχείριση. 



Υδροχόος 


Μην φθείρεστε σκεπτόμενοι συνέχεια πως θα βρείτε λύση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Τα άστρα είναι με το μέρος σας ην εβδομάδα αυτή και θα σας φέρουν τις λύσεις. 



Ιχθείς


Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αλλά και να λύσετε οικογενειακά θέματα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και διατηρείστε την ηρεμία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου