Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Η Μπλάκμπερν δίνει 4-4,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια.


Μπαράζ δημοσιευμάτων από την Αγγλία για νέα πρόταση που ετοιμάζει η Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ, που αξιώνει περισσότερα χρήματα, ενώ διστάζει και για άλλους λόγους να πει το «ναι».
Τα βρετανικά ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «ρόδων», αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως η ομάδα θα δώσει ένα ποσό μεταξύ 4 και 4,5 εκατ. ευρώ...

για να κάνει δικό της τον... «μικρό Πορτογάλο» του ΠΑΟΚ, αν και τα δημοσιεύματα επισημαίνουν πως ο «δικέφαλος» ζητά γύρω στα 7 εκατομμύρια!
Επίσης, τονίζεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δύσκολα θα παραχωρήσει τον Βιεϊρίνια. Το ένα δημοσίευμα εξηγεί πως ο Πορτογάλος είναι ο αγαπημένος της εξέδρας, ενώ στο άλλο αναφέρεται πως την ώρα που υπάρχουν διαπραγματεύσεις με επενδυτές, δεν θα «ηχήσει» καλά μία τέτοια κίνηση.
Εξάλλου, από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ βγαίνει πως προτεραιότητα της διοίκησης είναι να γίνει αναπροσαρμογή αποδοχών στον Βιεϊρίνια. Επίσης, για την ώρα φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση να μη φύγει ο παίκτης, αλλά από την άλλη είναι προφανές ότι πιθανότατα θα ανεβάσει κατακόρυφα το κασέ του στο τέλος της σεζόν.
Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου