Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η Ουκρανική Καρπάτι Λβιβ στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τους ομίλους


Την ουκρανική Καρπάτι Λβιβ καλείται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα play off του Europa League με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Τούμπα.
Ο «δικέφαλος» θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση στο «σπίτι» του στις 18 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ουκρανία στις 25 του μήνα.
Η Καρπάτι, ομάδα που φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Σιμάο του Παναθηναϊκού, ήταν πέμπτη στο τελευταίο ουκρανικό πρωτάθλημα...

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε με δύο νίκες την ιρλανδική Σεντ Πάτρικς (2-0, 3-1).
Η Καρπάτι έχει πραγματοποιήσει πολύ κακό ξεκίνημα στο ουκρανικό πρωτάθλημα, αφού στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει μόλις μια ισοπαλία με απολογισμό τερμάτων 2-6 και βρίσκεται στην 14η θέση.
Πέρυσι έφτασε μέχρι τους ομίλους του Europa League αποκλείοντας κατά σειρά τις Κουρού Ρεϊκιαβικ (Ισλανδία), Ζεσταφόνι (Γεωργία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) και στον όμιλο με Σεβίλλη, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ απέσπασε μόλις έναν βαθμό.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Λευκορώσος, Αλεχ Κονάναβ, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Καρπάτι από το 2008. Στο ρόστερ της ομάδας, υπάρχουν αρκετοί Βραζιλιάνοι, όπως ο 31χρονος επιθετικός Γουίλιαμ Μπατίστα, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στην ομάδα. Η Καρπάτι απέκτησε φέτος με τη μορφή δανεισμού από τη Βιγιαρεάλ, τον 27χρονο ισπανό μέσο, Κριστομπάλ Μαρκέθ, ενώ στην ομάδα βρίσκεται από φέτος κι ο 20χρονος Αργεντινός επιθετικός, Ερμάν Πατσέκο.

Το ρόστερ
 

Τερματοφύλακες
Άντρι Τλούμακ
Μάρτιν Μπογκατίνοφ

Αμυντικοί
Ιβάν Μιλόσεβιτς
Ιγκόρ Οστσίπκο
Τάρας Πετρίβσκι
Μπόρχα Γκόμες
Γκρέγκορ Μπάλαζιτς
Αρτέμ Φεντέτσκι

Μέσοι
Όλεγκ Γκόλοντουκ
Ιγκόρ Κουντόμπιακ
Κοσταντίν Κραβτσένκο
Βλάντιμιρ Γκούντιμα
Άντρι Τκάτσουκ
Ιγκόρ Τίστικ
Κριστομπάλ

Επιθετικοί
Αλεξάντρ Γκουρούλι
Σεργκέι Ζένγιοφ
Αντρέι Βορόνκοφ
Μιχαϊλ Κοπόλεβιτς
Μάρτινιουκ
Μαρτίνες Λούκας
Έρμαν Πατσέκο


Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου