Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Η «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΝΤ. ΚΑΜΕΡΟΝ Τον έστειλε στο... σελφ σέρβις !!!!

«Έμοιαζε με έναν οποιονδήποτε Αγγλο τουρίστα», είπε η 27χρονη σερβιτόρα Φραντσέσκα Αριάνι που δεν αναγνώρισε τον Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος πήγε με τη σύζυγό του στο Cafe Dolcenero της γραφικής πόλης Μ
27χρονη Ιταλίδα σερβιτόρα δεν αναγνώρισε τον Βρετανό πρωθυπουργό και αρνήθηκε να του φέρει τρεις καπουτσίνο που της παρήγγειλε. "Πηγαίνετε να τους πάρετε μόνος σας. Τώρα πήζω στη δουλειά", αποπήρε τον Κάμερον, που αναγκάστηκε να
 σερβιριστεί μόνος του.

Αν μια Αφρικανή καμαριέρα είπε "όχι" στον Στρος-Καν, μια Ιταλίδα σερβιτόρα έκανε το ίδιο στον... Ντέιβιντ Κάμερον!
Μόνο που στη δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει τίποτε το πονηρό. Απλώς μια μεγάλη παρεξήγηση, που ίσως στοιχίσει στην άτυχη κοπέλα τη δουλειά της.
Η 27χρονη Φραντσέσκα Αριάνι δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο Αγγλος τουρίστας που την παρακάλεσε την Κυριακή να φέρει τρεις καπουτσίνο στο Cafe Dolcenero της γραφικής πόλης Μοντεβάρκι, στην Τοσκάνη. "Πηγαίνετε να τους πάρετε μόνος σας στο σελφ σέρβις. Τώρα πήζω στη δουλειά", αποπήρε τον... πρωθυπουργό της Βρετανίας. Την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος, ο 44χρονος Κάμερον σέρβιρε ο ίδιος τη 40χρονη γυναίκα του, Σαμάνθα, και μια συνεργάτιδα της Ντάουνιγκ Στριτ, που τους συνόδευε στις διακοπές. Φεύγοντας πλήρωσε 3,10 ευρώ ζητώντας ρέστα από 50, χωρίς φυσικά να αφήσει... δεκάρα πουρμπουάρ!
"Αργότερα μου είπαν ποιος ήταν κι ένιωσα πολύ άσχημα. Στην αρχή παραξενεύτηκα που δεν άφησε φιλοδώρημα. Εδειχνε ευκατάστατος", είπε η σερβιτόρα στην Telegraph. Δημοσιογράφος τοπικού καναλιού τη δικαιολόγησε, λέγοντας ότι κανείς από τους θαμώνες του καφέ δεν αναγνώρισε τον Κάμερον. "Εμοιαζε με έναν οποιονδήποτε Αγγλο τουρίστα", είπε χαρακτηριστικά.
Πρόκειται για πολυτελές συγκρότημα κοντά στους ονομαστούς αμπελώνες, δίπλα σε δάσος, αγαπημένο προορισμό πολλών διασημοτήτων. Φιγουράρει και στα βιβλία του διάσημου μάγειρα Τζέιμι Ολιβερ.
Σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων της Ντάουνινγκ Στριτ στην Telegraph, o Βρετανός πρωθυπουργός θα ξοδέψει 13.000 ευρώ (όλα από την... τσέπη του, ισχυρίστηκαν) για διαμονή δύο εβδομάδων στην πολυτελή Βίλα Πετρόλο, στο Κιάντι της Τοσκάνης.
Ο Κάμερον και η σύζυγός του, μαζί με 1-2 φιλικά τους ζευγάρια, επέλεξαν να περάσουν διακριτικά τις διακοπές τους στην Ιταλία, με εξαίρεση μια... αναπόφευκτη συνάντηση με τον δήμαρχο του Μοντεβάρκι, που τους παρέδωσε το μετάλλιο της πόλης.
 πηγη ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου