Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Με χαμόγελα αισιοδοξίας, η επίσημη πρώτη του Εδεσσαϊκού.


Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, και αυτήν την λαϊκή ρύση ασπάσθηκε και τήρησε με θρησκευτική ευλάβεια η μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, στην επίσημη πρώτη συγκέντρωση του που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο Δημοτικό στάδιο.
Το κλίμα αισιοδοξίας ήταν διάχυτο στα πρόσωπα όλων όσων...

συνθέτουν το ποδοσφαιρικό τμήμα(Διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, παικτών), αλλά και των πιστών φίλων της ομάδας που έδωσαν το βροντερό  παρών.

Γιάννης Βέττας: «Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα».

Μιλώντας στις «ΜΑΤΙΕΣ» ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Γιάννης Βέττας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την νέα αγωνιστική περίοδο:
«Πραγματοποιήσαμε την επίσημη πρώτη μας συγκέντρωση, όχι μόνο με αισιοδοξία αλλά και με ελπίδες ότι αυτό το ξεκίνημα θα είναι η απαρχή μιας επιτυχημένης πορείας η οποία θα μας οδηγήσει σε άνοδο κατηγορίας, για να μην πω κατηγοριών».
Παράλληλα εξήρε τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας αλλά και της φιλοσοφίας που διέπει την ομάδα:
«Βαδίζουμε προγραμματισμένα και εφαρμόζουμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει από την αρχή, βήμα προς βήμα, η ομάδα κινείται σε πλαίσια όχι ερασιτεχνικά, αλλά θα μπορούσα να πω επαγγελματικά και αυτό θα φανεί από την πορεία της προετοιμασίας και στην συνέχεια των αγώνων. Έχουμε την συμμετοχή στο κύπελλο στις 20 Αυγούστου, όπου θα δώσουμε έμφαση και προτεραιότητα στην αξιοποίηση των νέων και ταλαντούχων παιδιών που απαρτίζουν το ρόστερ, και από εκεί και έπειτα με βάσει τον κορμό των παλιών και έμπειρων παικτών που έχουν επανδρώσει την ομάδα σε άμεση χημεία και δέσιμο με τους νέους, ελπίζουμε σε επιτυχή αποτελέσματα».

Νέα μεταγραφή: ο Δημήτρης Γκόγκος.

Ένα αυθεντικό ταλέντο του Εδεσσαϊκού ποδοσφαίρου που ανέδειξε ο Ηρακλής Έδεσσας, και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στη Δόξα Εξαπλατάνου, ο Δημήτρης Γκόγκος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των καταρρακτών.
Ο 18χρονος Εδεσσαίος επιθετικός προχώρησε στην πολυπόθητη συμφωνία με το πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Γιάννη Βέττα, και ατενίζει πλέον το ποδοσφαιρικό του μέλλον με αισιοδοξία, φορώντας την βαριά πράσινη φανέλα του ιστορικού Συλλόγου.
Στον αντίποδα η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη με την νέα προσθήκη ισχυροποιείται σημαντικά στην επίθεση, παρουσιάζοντας υπεροπλία με την παρουσία του Δημήτρη Λαφαζανίδη του Βάσκο Γκεοργκίεφ, και των άλλων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που συγκροτούν την επιθετική γραμμή.

Εισιτήρια διαρκείας

Ο Α.Σ Εδεσσαϊκός ανακοινώνει προς τους φιλάθλους του ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2011-2012 με τιμή 20 ευρώ και ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Παρακαλούνται οι φίλοι του Εδεσσαϊκού να ενισχύσουν την προσπάθεια του Συλλόγου για να ξαναγίνει μεγάλος ο Εδεσσαϊκός.

ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ

Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου