ΦΑΡΦΑΛΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ
Τι χρειαζόμαστε:
- 500 γραμμάρια φαρφάλες
- 250 γραμμάρια καπνιστό σολομό
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 1 ποτήρι κρασιού βότκα
- 1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
- αλάτι
Πως το κάνουμε:
- Κοβουμε σε κομμάτια τον σολομό.
- Τον σοτάρουμε στο τηγάνι με το βούτυρο ελαφρά και το σβήνουμε με τη βότκα.
- Όταν αυτή εξατμιστεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,την πάπρικα και το αλάτι.
- Το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας,έως ότου πήξει η κρέμα.
- Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την σάλτσα μόλις ρίξετε τα ζυμαρικά στο νερό.
- Όταν θα είναι έτοιμες οι φαρφάλες θα είναι έτοιμη και η σάλτσα.
- Χωρίς να τις βάλετε σε σουρωτήρι,με μια κεψέ τις μεταφέρετε μέσα στην κρέμα αφήνοντας κάθε φορά να φύγει το περιττό νερο.
- Τα ανακατεύετε όλα να πάει παντού η σάλτσα και σερβίρετε.
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου