Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Σε ρυθμούς ΔΕΘ και επίσκεψης Σαμαρά η ΝΔ


Όλα πλέον στη ΝΔ κινούνται σε ρυθμούς ΔΕΘ και οι προετοιμασίες για την επίσκεψή του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή το πρωί και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι, σιγά-σιγά κορυφώνονται.

Στη Συγγρού γνωρίζουν ότι οι εποχές έχουν καλυτερέψει για τη ΝΔ και ότι η φετινή παρουσία του κ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη είναι διαφορετική. «Πέρσι πολεμούσαμε να πείσουμε τον κόσμο ότι η αντιμνημονιακή πολιτική μας ήταν σωστή,...

...Φέτος η θέση μας έχει δικαιωθεί. Τώρα πρέπει να πείσουμε τον κόσμο για τις θέσεις μας», λέει στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ. Είναι προφανές ότι η ενίσχυση του πρωθυπουργικού προφίλ του κ. Σαμαρά είναι ο άλλος στόχος της Συγγρού, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ.

Ταυτόχρονα, καταγράφεται κομματικός οργασμός στις οργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας, που θα κληθούν να ενισχύσουν την οργανωτική επιτυχία των παρουσιών του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ. Τόσο το πρωί του Σαββάτου, που ο κ. Σαμαράς θα περιοδεύσει στα περίπτερα της ΔΕΘ, όσο και το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ («Ι. Βελλίδης»).
Όσον αφορά το πρόγραμμα της επίσκεψης, λείπουν μόνον οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει την Παρασκευή το πρωί διαδοχικές επαφές με τους εκπροσώπους των επιμελητηρίων, των Συνδέσμων Εξαγωγέων και Βιομηχανιών, τις ομοσπονδίες και τις ξενοδοχειακές ενώσεις, το απόγευμα θα επακολουθήσουν συναντήσεις με το ΤΕΕ και τους συνδικαλιστικούς συλλόγους της πόλης, ενώ το βράδυ θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τους δημοσιογράφους. Το Σάββατο το πρωί θα επισκεφτεί τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της Helexpo, ενώ το βράδυ θα μιλήσει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της χώρας και την Κυριακή θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του με τη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή  agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου