Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Οι «λάθος απαντήσεις» της Σταρ Ελλάς στα «Μις Υφήλιος»

Ούτε στη δεκάδα δεν μπόρεσε να μπει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρά το γεγονός ότι τα στοιχήματα την ήθελαν φαβορί για τον τίτλο της «Μις Υφήλιος».

Η «Σταρ Ελλάς», φαίνεται πως έδωσε κάποιες λανθασμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις των κριτών, με αποτέλεσμα να την βαθμολογήσουν αρνητικά.

Έτσι, αντί να εύχεται παγκόσμια ειρήνη και έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωνε στις απαντήσεις της:..


«Το να είσαι ψηλή είναι τέλειο, αλλά έχει και μειονεκτήματα. Είναι δύσκολο να βρω έναν άντρα πιο ψηλό από εμένα, και όποιο φόρεμα κι αν αγοράσω είναι πολύ κοντό». Παράλληλα, σε μια άλλη προσπάθεια να «ευαισθητοποιήσει» τους κριτές, δήλωσε πως όταν ήταν 14χρονών την έβγαλαν από την ομάδα γιατί ήταν πολύ ψηλή.

Το αποτέλεσμα σχολίασε και ο διοργανωτής των καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης. Μιλώντας στην κάμερα του Star, αποκάλυψε ότι η Ηλιάνα είχε κοπεί ήδη από την πρώτη επιτροπή στο Sao Paolo!

«Η πρώτη επιτροπή έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τις κοπέλες. Γίνεται δηλαδή κανονική συνέντευξη η οποία είναι κλειστή και δεν μπορέσαμε να την παρακολουθήσουμε. Οπότε εκεί πιστεύω ότι έδωσε κάποιες απαντήσεις οι οποίες μπορεί να μην ικανοποίησαν την επιτροπή».

Πρόσθεσε ωστόσο πως έπεσε από τα σύννεφα με το που έμαθε το τελικό αποτέλεσμα, αφού όπως είπε «ποντάραμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είχε προκριθεί και μπορούσε να μπει και στην πεντάδα».

Πηγή  star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου